M Picaut

Effektiv skönhet med omtanke

M Picaut är en effektiv hudvårdsserie för kvinnor och Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie. Samtliga produkter förenar det bästa från flera världar. Ingredienserna har en dokumenterad effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Bakom den nytänkande hudvårdsserien M Picaut står Mette Picaut som i över 20 år arbetat som modell över hela världen.

 

Havtornserien – The beauty berry

nourishingcleanser

Havtornet har varit känt sedan tusentals år för sin helande verkan. Havtornet består av 190 bio-aktiva ämnen som tillsammans revitaliserar, skyddar-och läker huden.Den används som Anti-Age-ingrediens i serum, crème, rengöring, peeling, ögoncréme,

Tack vare den extremt höga halten av nyttiga och ovanliga fettsyror, anti-inflamatoriska ämnen, vitaminer och sin förmåga att agera transdermalt (gå ned i de djupare skikten i huden) är den hyllad inom anti-age.

Pigmenteringar kan också förbättras med tiden, tack vare höga doser av naturlig vitamin A, Den passar även känslig hud och är även känd för sin effektivitet när det gäller att balansera-och läka hudproblem. Havtornets förmåga att förbättra eksem och acne är internationellt känd. Forskning har visat att havtornet kan förbättra metabolismen i huden och sakta ned åldrandeprocessen, tack vare extremt höga doser av vitamin A och tokeferoler (vitamin E) Den har även en dokumenterad effekt på behandling av brännskador, dermatitis och acne.

 

Fyra steg till fantastisk hy

Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Vår serie, med 95-99 procent ekologiska ingredienser, stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökas tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3%) vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna är skräddarsydda för att hjälpa hudens egen funktion.

1

Rengör

Ta en mindre mängd M Picaut Nourishing Cleanser i handflatorna.

Placera händerna plant mot ansiktet, tryck inte.

Massera varsamt utan att dra i huden.

Skölj och upprepa eventuellt en andra gång.

2

Förbered

Spraya en liten mängd M Picaut Hydrating Water över ansikte och dekolletage och använd eventuellt en bomullsrondell för att ta bort resterande makeup.

Spraya en andra gång för att förbereda för M Picaut Skin Perfect Moisturiser.

3

Boosta

Ta några droppar M Picaut Precious Oil och massera in på fuktigt ansikte eller blanda med lite M Picaut Skin Perfect Moisturiser som dessutom innehåller effektiva Anti Age-peptider.

Perfekt också för torr eller mogen hy under resten av året.

4

Återfukta

Ta en liten mängd (ärtstorlek) M Picaut Skin Perfect Moisturiser och värm mellan fingertopparna.

Massera försiktigt in produkten på ett fuktigt ansikte. Upprepa rutinen morgon och kväll.