Dermapen/Microneedling

Dermapen-Ansikte inkl. läppar och ögon 45 min 1995:-
Dermapen-Ansikte och hals 60 min 2795:-
Dermpen-Ansikte, hals, dekolletage 75 min 3895:-
Dermapen-per område. Ögon, mun, hals, händer 30 min 1095:-

Boka tid
Dermapen rekommenderas för behandling av:

  • Huduppstramning och -föryngring
  •  Fina linjer och rynkor
  •  Röklinjer runt munnen
  •  Oren hud och acne
  •  Stora porer
  •  Pigmenteringar
  •  Milier, Keratosis pilares
  •  Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
  •  Hudbristningar

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar DermapenTM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion, skapar DermapenTM upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar.

Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter DermapenTM-behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskade resultat. 

Eftersom Dermapenbehandlingen skapar temporära mikrokanaler och mikroblödningar i huden, är det ytterst viktigt att tänka på hygien och korrekt hudvård efter behandlingen.  Använd inte produkter med AHA, BHA eller PHA-syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol på minst en vecka efter din Dermapenbehandling. Jag rekommenderar lämplig hudvård som passar dig och din hud efter din behandling.

Hur många behandlingar rekommenderas för lyster, uppfräschning, hudföryngring och ärr?
[/table]

Lyster/Uppfräschning: 1-2 behandlingar 6-9 mån mellanrum
Hudföryngring: 4-6 behandlingar 3-6 veckors mellanrum
Akneärr: 6-8 behandlingar 3-6 veckors mellanrum

Treatment Shot v3