Bioline

Bioline_research_beauty_logga_svart

Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt. Logiska system och innovation produkter gör din hudvård roligare och mer njutbar. Dessutom är Bioline 100% fritt från mineraloljor.

Bioline

Primaluce exforadiance är ett resultat av de senaste årens forskning som har skapat en helt ny generation aktivare men också säkrare AHA/PHA syror som ger ännu snabbare resultat.

Din hud exfolieras effektivt och nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. Huden får en helt ny lyster och ser klar ut.

För problemhud har vi tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt eliminerar de bakterier som orsakar akne. Mandelsyran finns i vissa utvalda produkter.

Speciellt för:
Rynkor och linjer
Grov hud
Livlös hud
Pigmenteringar
Akne, oren hud

För att bibehålla, förlänga och förstärka resultatet som man har uppnått med behandlingen, är det absolut nödvändigt att använda hemmaprodukter som innehåller AHA/PHA.

primaluce_nourishing_renovating_cream