Alkaline Wash-Kemisk Hårborttagning

Alkaline Wash

Alkaline är ett alkaliskt pulver som blandas med ett örtvatten och appliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Alkaline mjukar upp håret och delar av hårsäcken. Håren och torra, döda hudceller kan sedan enkelt avlägsnas. Som avslutning läggs en lugnande mask. Efter första behandlingen kommer håren växa tillbaka. Men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten gå långsammare. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta. Passar för dig med fjuniga, tunnare hår i ansiktet. Vid grövre hår rekommenderas epilering.
Alkaline Wash-Överläpp eller haka  25 min 450:-
Alkaline Wash-Överläpp och haka  35 min 620:-
Alkaline Wash-Kinder  35 min 650:-
Alkaline Wash-ansikte  45 min 810:-

Boka tid

Rodnad eller hetta kan uppstå efter din behandling. Detta är dock normalt och kommer att avta efter en stund. Efter första behandlingen och upp till ett dygn efteråt kan huden även vara lite torr och en sandpappersliknande känsla upplevas. DMK Contra Derm appliceras. Is eller naturell youghurt kan appliceras över behandlingsområdet om rodnad eller värme håller i sig.
När huden vant sig upphör eventuella reaktioner i princip helt. Vi avråder också från att använda cremer/ produkter med syror eller kraftigare peelingar i anslutning till ALKALINE – behandlingen. Låt det gå minst fem dagar innan syraprodukter används och minst två veckor före peeling. Tänk på att ALKALINE WASH även har en exfolierande effekt på döda hudceller. Hård träning, make up sol och solarium ska undvikas i 24 timmar efter behandlingen.
Eftervård hemma:
DMK produkter för egenvård är en integrerad del av behandlingen och deras användning är avgörande för att minimera obehag och potentiella skadliga effekter på huden. För din säkerhet och för utövaren ber vi att kunden köper med sig eftervårdsprodukten Seba-E för att du som kund ska få bästa möjliga effekt av behandlingen.

Seba-E är en olja som liknar hudens egen produktion av sebum och används hemma under behandlingsperioden. Efterföljt av solskydd. Vid behov används även Contra Derm som verkar läkande och lugnande. Användning av andra produkter som man använder hemma kan leda till att huden blir röd och inflammerad.

Mörkhyade personer från Indien, Sri lanka, Pakistan och närliggande områden ska inte behandlas med Alkaline Wash. Då huden hyperpigmenterar lätt. Diabetiker typ1 samt personers som använder tyngre mediciner som gör huden känslig, torr och tunn ska undvika behandlingen.
Har du frågor om behandlingen tveka inte att ta kontakt. info@vackrarehud.nu